Zakennieuws

Een zakennieuws is een kort stuk tekst (minimaal 100 en maximaal 250 woorden) waarin je bedrijf wordt voorgesteld eventueel aangevuld met een speciale actie. In overleg met de opdrachtgever wordt de inhoud van de tekst bepaald en wordt 1 foto gemaakt. De tekst en de foto kun je gebruiken om aan te leveren bij magazines, huis-aan-huis bladen, kranten, websites enz.

Tarief schrijven zakennieuws inclusief 1 foto: € 125,00 excl. BTW

Lees meer...

Glamour shoot

Droom je er ook van om een prachtige set glamourfoto's te laten maken door een professionele fotograaf met de daarbij behorende visagie?

Dat kan bij Arns Media al voor € 175,00

Maak daarom snel een afspraak want het levert gegarandeerd een set prachtige foto's op.

Lees meer...

Foto op canvas

Wil je een mooie foto, afgedrukt op canvas, aan de muur als kunstwerk, maar heb je niet de goede foto? Dan heb ik de oplossing!

Een fotoshoot inclusief afdruk op canvas is er al vanaf € 110,00

Lees meer...

Social Media Portretfoto

We leven tegenwoordig in een maatschappij die steeds visueler ingesteld raakt. Een uitnodiging versturen met een mooie, professioneel gemaakte, portretfoto is een uithangbordje. Weet je ervan verzekerd dat dit ook geld voor profielen op social media sites als Twitter, Linked In of Facebook. En wat dacht u van een dating site in een maatschappij waar steeds meer singles komen.

De prijs van een profielfotoshoot is: € 65,00. 
Indien je met meerdere mensen op de foto wilt gaan dan is iedere 5e persoon gratis.

Lees meer...