Droom je er ook van om een prachtige set glamourfoto's te laten maken door een professionele fotograaf met de daarbij behorende visagie?

Dat kan bij Arns Media al vanaf € 210,00

Maak daarom snel een afspraak want het levert gegarandeerd een set prachtige foto's op.

WE KOMEN NAAR JE TOE!

De sessie vind plaats in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Dat kan zijn in de woonkamer, de tuin, de slaapkamer, de badkamer of een andere ruimte in je huis. Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om de fotosessie buiten, op een locatie van je keuze te houden.

Werkwijze:

  • Je krijgt een glamour make-up en je haar wordt vakkundig gedaan*.
  • Tijdens het opmaken en de haarstyling word je huiskamer (of een andere ruimte in je huis) omgetoverd tot een heuse fotostudio**.
  • Aansluitend volgt de fotoshoot van ongeveer een uur in een prettige, ontspannen en gezellige sfeer.

* Indien je zelf je visagie wilt/kunt verzorgen dan wordt de prijs verminderd met € 85,00  
** Dit gebeurt niet bij een shoot op locatie. Indien mogelijk (noodzakelijk) worden op locatie wel studioflitsers gebruikt.

Uit de gemaakte foto's kun je online, via een beveiligde klanteninlog, 5 foto's uitkiezen. Deze foto 's worden door mij nabewerkt en je krijgt ze digitaal in hoge resolutie per E-mail of WeTransfer toegezonden.

Uiteraard kun je, tegen meerprijs, ook meer foto's bestellen of af laten drukken op fotopapier of canvas. Arns Media kan de foto's ook professioneel in laten lijsten.

Kijk voor de prijzen van de nabestellingen hier.