16 arns media pinkstershoot 0224 bw sq editHallo, wat leuk dat je interesse hebt in mij en mijn bedrijf. 

Mijn naam is Hein Arns en mijn bedrijf Arns Media is sinds 2004 mijn ziel en zaligheid. Ik ben geboren in Arnhem in 1963 maar opgegroeid in Elst, waar ik nog steeds met heel veel plezier woon samen met mijn gezin.  

Al tijdens mijn schooltijd ontdekte ik mijn passies voor het spelen met taal en beeld. Toch duurde het erg lang, tot 1998 om precies te zijn, voor ik met deze passies meer ging doen. In dat jaar rolde ik namelijk op freelancebasis de sportjournalistiek in als verslaggever en reporter. 

In 2004 kreeg ik de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te starten gericht op journalistiek, copywriting en teksten. Al vlug kwam ik er achter dat het erg lastig was om een fotograaf op het juiste moment en bij de juiste persoon te krijgen die de juiste foto, naar mijn wensen, kon produceren. Vanaf dat moment heb ik de passie voor beeld in de vorm van fotografie toegevoegd aan mijn bedrijf. Ik legde mij aanvankelijk toe op sportfotografie, editorial fotografie en evenementen fotografie om mijn journalistiek en tekst werk te ondersteunen. Ook andere vormen van de fotografie kregen steeds meer mijn interesse. Ik werk graag met mensen en ga geen uitdaging uit de weg om de mooiste foto's en beelden te maken. Langzaam maar zeker heb ik mij eveneens gespecialiseerd in vastgoedfotografie, zwangerschapsfotografie en trouwfotografie. 

Sinds juni 2015 ben ik aangesloten bij Object&co, een landelijk opererende organisatie die services biedt aan makelaars. Mijn vastgoedfotografie wordt uitgevoerd onder de naam Object&Co Regio Betuwe Oost & Nijmegen. 

Op deze website probeer ik een indruk te geven van mijn werk. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met mij op.