Fotograferen is voor mij spelen met licht. Dat je dan af en toe niet direct het juiste ding kunt doen bleek uit de vervolgopdracht die ik van de afdeling fysiotherapie van Verpleeghuis De Lingehof kreeg naar aanleiding van mijn foto van een kersenboomgaard in bloesem (zie de blog daarover). Het vervolg moest een foto van de Waal ter hoogte van Bemmel worden. Makkie zou je denken. Maar dat viel even tegen. 

Ik wilde namelijk een 'Hollandse lucht' hebben. Daarom maakte ik in de week nadat ik de vervolgopdracht kreeg een paar proefshots bij de Waal. Dat was begin juni. Vervolgens was het wachten op de juiste lucht en boten op de Waal. Dat bleek een ongelukkige combinatie, want het duurde tot eind september voor ik de foto kon maken. Maar inmiddels hangt het doek in Bemmel in de behandelzaal. 

15 Arns Media Lingehof2 0026 cr