Enkele weken na de kalendershoot bij Garage Total Care werd ik gebeld door visagiste Susan Vaessen. Zij was druk bezig om een fotoshoot te plannen voor Your Style, een winkel in Utrecht die zich vooral bezighoudt met bedrukken en borduren van kleding. 

 Susan vroeg me of ik interesse had om de najaars- en wintercollectie van Your Style vast te leggen. Natuurlijk wilde ik dat. Eind oktober reed ik op een zondagochtend naar Utrecht. Als eerste werden wat productfoto’s gemaakt en een profielfoto van de eigenaren die gebruikt word op facebook.

Daarna trok ik met Susan door Utrecht om op 4 verschillende locaties de collectie vast te leggen. Ik kon me heerlijk uitleven. We schoten onder anderen bedrijfskleding, kinderkleding, horecakleding, vrijetijdskleding en tienerkleding. De foto’s werden zeer goed ontvangen. 

 Eind december werd de winkel verbouwd, waarna op 16 januari de feestelijke heropening plaatsvond. Natuurlijk ging ik even kijken. Bij binnenkomst werd ik volledig verrast door mijn eigen foto’s die levensgroot aan de muur hingen in de prachtige winkel. 

 Hieronder een paar foto’s uit de shoot voor Your Style. 

14 Arns Media Your Style 0049 14 Arns Media Your Style 0073
   
14 Arns Media Your Style 0143 14 Arns Media Your Style 0362a
   
14 Arns Media Your Style 0710 14 Arns Media Your Style 0541