Vlak voor de vakanties vorig jaar kreeg ik een mailtje van Melanie. Ik had haar ontmoet bij de eerste paaldanssessie die we gedaan hebben bij Pole Passion in april. Ze vroeg mij of het mogelijk was om een mooie set glamourfoto's op locatie te maken. Natuurlijk is dat mogelijk en op een mooie zondag aan het eind van september vond de shoot plaats bij een kleine bunker, onderdeel van de Peel-Raam stelling, in de buurt van Volkel. 

Het werd een bijzonder gezellige shoot. Ondanks dat het plezier bij een shoot voor mij het belangrijkste is, wil ik ook prachtig beeldmateriaal afleveren. En dat lukte met Melanie als model perfect. 

Wil je ook een glamourshoot doen? Neem dan contact met me op. 

Hieronder een paar voorbeelden uit de shoot met Melanie. 

14 Arns Media Melanie 0031 glam BW 14 Arns Media Melanie 0062 BW
   
14 Arns Media Melanie 0071
   
14 Arns Media Melanie 0086 14 Arns Media Melanie 0063