Het is de laatste tijd wat stil geweest met blogs op de site. Toch is er sinds augustus vorig jaar een hoop gebeurt wat het vertellen waard is. Daarom ga ik dat snel inhalen. Om te beginnen met deze blog. 

Op de laatste dag van onze vakantie keek ik op mijn telefoon en ontdekte ik een gemiste oproep van een voor mij onbekend nummer. Nadat ik de laatste spullen ingepakt had, belde ik terug. Ik kreeg Annemarie aan de lijn. Zij vroeg mij of ik ook portretten maakte. Natuurlijk doe ik dat, deelde ik haar mede. We spraken af dat ik na terugkeer in Nederland even contact zou zoeken.

Eenmaal terug thuis belde ik haar opnieuw. De bedoeling van haar vraag was om een mooie portretfoto te laten maken voor de verjaardag van haar moeder. Maar het moest wel snel want de verjaardag was een kleine anderhalve week later. Annemarie koos voor een ingelijste foto en twee dagen later maakten we tijdens het zogenaamde 'golden hour' (het uur voor zonsondergang waarbij je prachtig goudgeel licht hebt) de foto. 

Hieronder het resultaat: 

14 Arns Media Annemarie 0001 sq