Eind mei kreeg ik rond etenstijd een telefoontje van Dianne. Zij vroeg mij of het mogelijk was op korte termijn een foto van haar dochters te maken en die af te laten drukken op canvas. Natuurlijk was dat mogelijk, daar heb ik zelfs een speciaal product voor ontwikkeld zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

Ik sprak met Dianne af dat ik een week later bij haar thuis in de tuin de fotoshoot met haar dochters zou doen. Uit deze shoot kon zij, samen met haar dochters, een foto uitzoeken. Op woensdagavond stond ik klokslag zeven uur aan de deur. Hoewel het wisselvallig weer was, konden we precies tussen twee hoosbuien door en met een vaal zonnetje, een half uur shooten. De uitgekozen foto werd zelfs twee keer op canvas afgedrukt.

Wil je ook een 'Foto op canvas' shoot? Neem dan contact met me op.

14 Arns-Media Dianne 0032