Enkele weken geleden was het eindelijk zover. De paaldansshoot die ik samen met Lonneke en Diane in september vorig jaar deed (zie de blog: Paaldansshoot in de herhaling) kreeg zijn vervolg. Plaats van handeling was dit keer de dansschool van Diane in Haps (zie ook www.polepassion.nl).  

Maar liefst elf dames hadden zich opgegeven om vastgelegd te worden terwijl zij bezig waren met hun favoriete sport. Mijn assistent uit de eerste shoot (Lonneke's echtgenoot Jan-Arend) was er helaas niet bij, maar hij werd vervangen door mijn echtgenote, Corine. Inmiddels heeft iedereen de foto's ontvangen en staan ze ruimschoots op de diverse facebook pagina's van de dames. Aan iedereen heb ik gevraagd om een of meer foto's aan te wijzen die ik zelf mocht gebruiken. Hieronder vind je een bloemlezing en een volledig album is te vinden op de Facebook pagina van Arns Media: www.facebook.com/arnsmedia

De shoot is zo'n succes gebleken dat er nu al een nieuwe afspraak gemaakt is om in november van dit jaar opnieuw een fotoshoot te organiseren in samenwerking met Pole Passion. 

 14 pole-passion 0034

14 pole-passion 0354

14 pole-passion 0437