In de zomer van 2007 maakte ik voor het eerst kennis met Simko vanwege een interview wat ik af moest nemen voor een krant. Het contact was hartelijk en verliep zeer soepel. Langzaam maar zeker werd ik de vaste fotograaf voor de Arnhemse vestiging van het autobedrijf waar Simko vestigingsdirecteur is. En dat leverde al een hoop mooie samenwerkingen op.

Half februari van dit jaar kreeg ik een telefoontje van compleet andere aard van Simko. Hij vroeg mij zijn huwelijk met Sanne vast te leggen. Het zou een zeer intiem en klein huwelijk worden dat op woensdag 2 april in het gemeentehuis van de Gemeente Overbetuwe gesloten werd en een vervolg zou krijgen op zaterdag 5 april met een borrel en diner voor een select aantal genodigden.

Natuurlijk zei ik geen nee tegen het verzoek van Simko en Sanne. Ik stelde voor om voor het diner een loveshoot te doen bij de locatie waar gedineerd zou worden, het prachtige Groot Warnsborn in Arnhem Noord. Ruim anderhalf uur voor de gasten kwamen troffen Simko, Sanne en de dochter van Simko, Larissa elkaar bij Groot Warnsborn. Ondanks wat twijfels van het drietal werd het een fantastische shoot waarbij we zo lekker bezig waren dat we min of meer vroegtijdig op moesten houden omdat de gasten elk moment konden arriveren.
Hieronder een paar resultaten uit de shoot.

14 Simko-Sanne 0122

14 Simko-Sanne 015614 Simko-Sanne 0163

14 Simko-Sanne 0208

14 Simko-Sanne 012914 Simko-Sanne 0204