In de zomer van 2013 kreeg ik, geïnspireerd door de altijd enthousiaste verhalen van concullega en inmiddels ook vriendin Lonneke de Kroon, het idee om een shoot te doen met paaldanseressen. Natuurlijk had ik al een beetje rond gekeken en vond eigenlijk veel, heel veel, paaldansfoto's of te steriel, of te plat. Al rondneuzend ontstond het idee om de shoot te gaan doen in soort van nachtclub omgeving, maar wel met het accent op de sportieve kant (je bent tenslotte sportfotograaf of niet) van het paaldansen. Een mix van beide uitersten dus.

Lonneke was direct enthousiast en zij benaderde instructrice Diane van de Vorle, eigenaresse van Pole Passion. Na een bijzonder gezellige vergadering in huize de Kroon stonden we eind september in de studio. Met assistentie van Lonneke's echtgenoot Jan-Arend werd de shoot een doorslaand succes. We slaagden er in om precies het sfeertje wat we voor ogen hadden neer te zetten.

Enkele weken geleden kreeg ik een berichtje van Diane met de vraag of ik interesse had om in haar dansschool opnieuw een een shoot te doen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En dus gaan we op 19 april aanstaande bij Pole Passion in Haps in de herhaling.

Doe je aan paaldansen en wil je meedoen? Neem dan contact op met Diane, zij verzorgt de planning en kan meer informatie geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

13 pole dance 0041 13 pole dance 0438 glam
13 pole dance 0333 13 pole dance 0080 glam
13 pole dance 0311 13 pole dance 0073
13 pole dance 0155 - kopie 13 pole dance 0047