Is het nu de laatste blog van 2012 of de eerste van 2013? Alleen al vanwege het feit dat ik hem pas in 2013 online zet duidt op het laatste en toch is deze blog voor mij persoonlijk de afsluiting van 2012. Een jaar waarin ik een hoop nieuwe dingen heb uitgeprobeert op fotografiegebied en een hoop nieuwe en bovenal inspirerende mensen heb leren kennen. Daarom ben ik de archieven van 2012 maar eens ingedoken op zoek naar de, voor mijn gevoel mooiste foto's van afgelopen jaar. En daar zit verrassend weinig sport bij, moet ik eerlijkheidshalve bekennen.

12 DouglasVIP 0196 1 12 yunkyard 0140 zw
 Tijdens de VIP Avond van Parfumerie Douglas
won Nienke Dietzel een make over. Ze heeft de nodige ervaring 
als model en inmiddels hebben we de afspraak om nog
een keer samen te werken in 2013
 Een van mijn mooiste foto's uit de Junkyard shoot. Model is Terry van Grunsven
Grote dank aan de rest van het team:
Peter KasbergenLawrence MooijKayleigh van DinterIrny Shoenmakers
en Ellen Arns die als assistente fungeerde.
12 Lonneke 0155
Uit de Burlesque shoot met Lonneke de Kroon 
  12 CTTE 0124
Tijdens de Classic TT van Elst maakte ik deze foto voor het Gemeente Nieuws.
Ik zat achter in de laadbak van een rijdende auto.  
12 Renault-Gemco 0035 
  Gemaakt in opdracht van Renault Trucks Frankrijk in Oirschot.
Een experimentele 'Urban Delivery Truck' die in Nederland ontwikkeld wordt. 
  12 Glam zwanger 0106
Uit de zwangerschapsshoot in samenwerking met visagiste Kristina Prkic 
12 ASV 0865
  Een 'klein' gaatje in een zandpad levert mooie sprongen op tijdens 
de Autosoft Vechtdal Shortrally