In het afgelopen jaar heb ik een verlanglijstje gemaakt met shoots die ik nog wel eens zou willen doen. Daar stond ook een zwangerschapsshoot bij. Dus kwam het mailtje wat ik van visagiste Kristina Prkic, eigenaresse van L.L. Nails & Beauty, kreeg eigenlijk als geroepen. Kristina en ik hebben sinds ik in januari van dit jaar een shoot met 5 meiden organiseerde, regelmatig samengewerkt. Een vriendin van Kristina was zwanger en wilde graag als model fungeren.

Kristina's plan was om een zwangerschapsshoot te doen waarin de nadruk op de pracht van een zwangere vrouw zou komen te liggen. En daar kon ik me helemaal in vinden. In de schitterende locatie van Moodz Skincare in Velp konden we een hele avond naar hartenlust onze gang gaan.

Inmiddels is Kristina's vriendin bevallen van een dochter en willen Kristina en ik dit concept verder uitwerken. Ben je zwanger en wil ook een keer zo op de foto? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

12 Glam zwanger 0055 tones 12 Glam zwanger 0079
12 Glam zwanger 0118
12 Glam zwanger 0050 tones
12 Glam zwanger 0106