Het is denk ik wel bekend dat ik een enorme liefde heb voor vrijwel alles wat met auto's te maken heeft. Die liefde voor auto's gaat heel ver terug. Mijn ouders moesten vroeger, toen ik nog een heel klein 'menneke' was, de sleutels van de vrachtwagens achter slot en grendel bewaren. Mijn laatste werkgever voor ik, inmiddels als zeven jaar geleden, als zelfstandig freelancer aan de slag ging was een dealergebonden autolease maatschappij.

11_zijm_0060

De laatste tijd leg ik me steeds meer toe op bedrijfsfotografie. Eind september kreeg ik een mailtje van de Arnhemse Volkswagen/Audi /Seat dealer Zijm. Of ik op korte termijn in staat was om van de vier vestigingen die Zijm in Arnhem, Huissen en Velp heeft nieuwe foto's te maken. Natuurlijk kan ik dat verzorgen.

11_zijm_0077

Op een prachtige nazomermiddag ging ik samen met een medewerker van de marketingafdeling van Zijm aan de slag. We begonnen in Huissen. Vervolgens was het op naar Velp waar de Audi vestiging van Zijm onder de naam Zenna gevestigd is. Daarna kwamen de twee Arnhemse vestigingen aan de beurt. Eerst de bakermat van het bedrijf, de vestiging aan de Boulevard Heuvelink, en tot slot de vestiging in Arnhem Zuid. Uniek aan die vestiging is dat Zijm daar ook een kapsalon in gevestigd heeft.

11_zijm_0015

Na het productieve middagje, waarbij niet alleen de panden vastgelegd werden, maar ook de showrooms en de kapsalon, maakte ik de volgende dag al de DVD met foto's voor Zijm klaar.

11_zijm_0042

Wil je ook meer weten over bedrijfsfotografie door Arns Media? Kijk dan op de tarievenpagina. Ik heb twee verschillende standaardsessies. De Quick Company Shoot of de uitgebreide bedrijfsfotografiesessie. Staat er niet precies bij wat je wilt? Neem gerust contact op, dan ontvang je een op maat gesneden offerte.

11_zijm_0032