Begin van dit jaar werd ik benaderd om portretfoto's te maken voor de website van een bedrijf. Tijdens de shoot kwam het gesprek op de wens van één van de dames om haar partner een ultiem verjaardagscadeau te geven in de vorm van een verjaardagskalender en of ik bereid zou zijn die uitdaging aan te gaan.

Ik hoefde niet lang na te denken en zei uiteraard ja tegen die uitdaging. In twee brainstormsessies bedachten we 12 concepten voor de te maken foto's. Daar maakte ik vervolgens moodboards bij die we uit konden gaan werken. In twee dagen werden de foto's gemaakt. Een dag was gereserveerd voor de studio foto's en de tweede dag maakten we de locatiefoto's. Daarna maakte ik de opmaak van de kalender en verzorgde de druk.

Eind mei leverde ik een prachtige kalender af die vol enthousiasme ontvangen werd. Onderstaand een paar pagina's van de kalender.

compo_w