Eind mei werd ik benaderd door de Parfumerie Douglas winkel in winkelcentrum Kronenburg. De vraag was of ik interesse had om tijdens hun VIP avond, eind juni, portretfoto’s te maken van de bezoekers. Uiteraard hoefde ik daar niet lang over na te denken en het antwoord was dus dat ik aanwezig zou zijn.

De VIP avond zou ‘slechts’ drie uur duren. De start van de avond was enigszins aarzelend. Niet qua bezoeksters en bezoekers, maar wel als het gaat over het feit of men gefotografeerd wilde worden. Toen de eersten eenmaal gefotografeerd waren was het hek van de dam. Ik heb drie uur aaneengesloten staan fotograferen terwijl iedereen die gefotografeerd wilde worden, als voor een Britse bus keurig in de rij stond te wachten.

Al met al was ik laaiend enthousiast, waren de mensen van Parfumerie Douglas laaiend enthousiast en werden de foto’s hogelijk gewaardeerd door iedereen die gefotografeerd was. Voor herhaling vatbaar dus, en dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren ook.

Een paar foto's van de VIP avond:

12_DouglasVIP_0103 12_DouglasVIP_0203
12_DouglasVIP_0196_1 12_DouglasVIP_0155