Het was even wachten voor het magazine uit was, maar nu mag het. Eind september vorig jaar werd ik door Myriam Jochems van Puissance Magazine benaderd. Myriam ken ik nog uit de tijd dat ik betrokken was als hoofd persdienst bij de GTC Rally die tegenwoordig weer in Roosendaal zijn hoofdkwartier heeft. Myriam vroeg mij of ik voor Puissance de covershoot voor hun vijfde editie wilde doen. Het blad is het leidende magazine voor de Belgische en Nederlandse paardenpsringsport en komt twee keer per jaar uit in een oplage van 30.000 exemplaren. Tegen zo'n vraag zeg je natuurlijk geen nee en dus zegde ik volmondig toe. 

Nu heb ik meer ervaring met het fotograferen van 300pk en meer aan rallyauto's dan met één pk aan paard, maar begin oktober reed ik naar Weert om de covershoot te doen met Ekaterina Rybolovleva bij de stallen waar zij haar paarden heeft staan. Het werd een geweldige shoot met de charmante dame uit Rusland die voor de gelegenheid één dag overgkomen was uit New York. Geniet van een paar foto's uit de shoot en de cover. Wil je het interview lezen? Klik dan HIER. Vanaf pagina 6 is het interview te vinden. 

cover puissance5

17 arns media puissance ekaterina 0009

17 arns media puissance ekaterina 0102

17 arns media puissance ekaterina 0128

17 arns media puissance ekaterina 0039 ret bw