Aan het einde van de zomervakantie werd ik benaderd door Marloes. Ik ontmoette haar een jaar of wat geleden tijdens een shoot die ik in een paaldansstudio deed. Marloes werkte destijds op een laboratorium. Inmiddels heeft ze de witte laboratoriumjas definitief aan de kapstok gehangen en heeft ze haar eigen bedrijf Dash Of Ginger Copywriting opgestart. Ze vroeg me of ik samen met haar een personal branding of content shoot wilde doen in haar geliefde Nijmegen. 

Uiteraard voelde ik daar wel voor en samen bedachten we de opzet van de shoot. Terwijl Corine als assistente fungeerde begonnen we eind september vroeg in de ochtend in de woning van een vriendin van Marloes, die interieurstyliste is (zie ook haar website www.settledown.nl), aan een geweldige dag die ons langs enkele markante plaatsen in Nijmegen voerde en werd afgesloten bij restaurant The Black Fox. Hieronder een paar resultaten uit de shoot. Heb je ook interesse in een branding shoot? Kijk dan even hier. Of boek direct een shoot door contact met mij op te nemen. 

branding close up

branding grote markt nijmegen

branding nijmegen waalbrug

branding marloes telefoon

branding werkplek uniek

Marloes schreef na afloop van de shoot ook nog een geweldige review: 
"Vroeger stond ik vaker voor de camera, maar door de jaren heen was ik steeds meer cameraschuw geworden. Ik vond op de foto gaan niet meer fijn, maar besefte me ook dat het belangrijk was me te profileren toen ik voor mezelf begon als copywriter. Hein en Corine wisten van mijn twijfels en hebben er samen alles aan gedaan om me op mijn gemak te stellen, van een grondige voorbereiding van de shoot en veel contactmomenten tot de dag zelf. Zo kon ik uiteindelijk ontspannen en hebben we een gezellige middag gehad met ontzettend veel materiaal waar ik als ondernemer nog lang mee vooruit kan! Ik zou iedereen die professionele foto's van zichzelf nodig heeft en dat spannend vindt Hein aanraden."