Lang leve het afschaffen van de roamingtarieven door mobiele telefoonproviders. Omdat ik namelijk tijdens mijn vakantie mijn internet had aanstaan in Zuid Italie kon ik een WhatsApp bericht van Jessica ontvangen. Zij had een brochure gekregen tijdens de zaterdagmarkt voor zwangeren in het CWZ-ziekenhuis in Nijmegen. Na wat twijfel wilde ze toch graag een zwangerschapsshoot doen. Vanuit Italie sprak ik een datum af. Op het moment van de shoot was ze 35 weken zwanger. Jessica wilde graag een shoot met haar buik in de hoofdrol. Daar wilde ik natuurlijk graag aan voldoen want Jessica's buik was werkelijk prachtig. Geniet van een paar prachtige foto's uit een fantastische shoot. 

 Twee weken na de shoot is Jessica bevallen van een zoon. 

17 arns media jessica 0025

17 arns media jessica 0050

17 arns media jessica 0095

Wil je ook een zwangerschapsshoot boeken? Neem dan contact met mij op.