Op een buitenlocatie van je keuze maken wij gedurende ongeveer 1 uur foto's van je gezin en/of van je kind(eren). De foto's worden bewerkt (uitsnedes maken, kleurcorrectie) en professioneel geretoucheerd (weghalen van schrammetjes, puistjes, bultjes en subtiel vervagen van eventueel aanwezige wallen en rimpels).

Tijdens de shoot kunnen individuele foto's van de gezinsleden gemaakt worden maar ook foto's van het gehele gezin (met en zonder de eventuele 'aanhang'). We gaan daarbij uit van ongeveer 75 tot 100 foto's die gemaakt worden bij een gezin van 4 personen. Voor een sessie met een kind gaan we uit van ongeveer 40 foto's.

Uit de reportage wordt een uitgebreide selectie (ca 25 foto's bij een gezin en 10 voor een sessie met een kind) op CD/DVD, USB stick of via WeTransfer.com aangeleverd. Eventueel kan ik foto's af laten drukken op fotopapier of canvas in vele formaten. Ook bestaat de mogelijkheid om een of meer foto's van je keuze professioneel in te laten lijsten. Kijk voor de prijzen van afdrukken onder de kop nabestellen

Voor het mooiste resultaat is een professionele visagie aan te raden. Als het om visagie gaat werk ik nauw samen met Angela Heukeshoven van Bian Visagie uit Elst. 

Prijzen:

Zonder visagie door Bian Visagie: € 195,00 (eigen gezin/eigen kinderen)
Met visagie door Bian Visagie: € 280,00 (eigen gezin/eigen kinderen)

Per extra gezin binnen de sessie reken ik € 100,00 extra zonder visagie en € 150,00 extra met visagie

Opties:

  • Je familieshoot door mij laten maken in een studio kan tegen meerprijs. 
  • Het is zonder meerprijs mogelijk om te switchen naar een binnenlocatie van je keuze (geen studio).

Tip: 
Voor familiefoto’s is het sleutelwoord harmonie. De aandacht hoort uit te gaan naar de mensen zelf. Daarom worden de foto’s het mooist als iedereen de kleding een beetje op elkaar afstemt en niet al te drukke dessins kiest. Lichte kleding is vaak mooier dan donkere kleding. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk uit springt voor wat betreft de kleding, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk.

Slecht weer:
Omdat we de foto’s buiten, op een locatie van jouw keuze, maken is het noodzakelijk dat het niet regent, hagelt of sneeuwt. Indien we door (aankomende) regenbuien niet aan de slag kunnen gaan, wordt je minimaal een half uur voor het tijdstip van onze afspraak gebeld. We maken dan direct een nieuwe afspraak.