Een basiswebsitetekst tot 6 pagina’s bestaat uit circa 100 tot 200 woorden per pagina. De websitetekst wordt door Arns Media gemaakt op basis van een persoonlijk gesprek en aangeleverde informatie. Het tarief is inclusief afstemming met de klant.

Desgewenst kan Arns Media ook het benodigde beeldmateriaal voor de website verzorgen. Per aan te leveren foto wordt het bedrag met € 35,00 verhoogd. Levert Arns Media meer dan 5 foto's aan dan wordt de prijs voor commerciele fotografie in rekening gebracht. Hierdoor worden de kosten voor het beeldmateriaal nooit hoger dan € 175,00. Dit bedrag voor het beeldmateriaal is echter exclusief de eventueel te maken kosten voor inhuur van modellen en visagie.

Basiswebsitetekst (6 pagina’s):   € 465,00
Tot 5 pagina’s extra:   € 190,00 extra
tot 10 pagina’s extra:   € 340,00 extra
Meer dan 10 pagina's extra:   op aanvraag.
     

Deze prijzen zijn exclusief BTW. Wij rekenen voor het schrijven de webteksten en de bijbehorende fotografie € 0,25 reiskosten per gereden kilometer berekend. Voor opdrachten binnen een straal van 15 km rondom Elst GLD berekenen wij geen reiskosten.

Ook het verfrissen van een bestaande websitetekst behoort tot de mogelijkheden. De nieuwe tekst wordt dan door Arns Media geschreven op basis van de oude tekst, aangeleverde informatie en een persoonlijk gesprek waarin eventuele wijzigingen besproken worden. Ook hier is het tarief inclusief de afstemming met de klant.

Desgewenst kan Arns Media ook het benodigde beeldmateriaal voor de website verzorgen. Per aan te leveren foto wordt het bedrag met € 35,00 verhoogd. Levert Arns Media meer dan 5 foto's aan dan wordt de prijs voor commerciele fotografie in rekening gebracht. Hierdoor worden de kosten voor het beeldmateriaal nooit hoger dan € 175,00. Dit bedrag voor het beeldmateriaal is echter exclusief de eventueel te maken kosten voor inhuur van modellen en visagie.

Basiswebsitetekst opfrissen (6 pagina’s):   € 350,00
Tot 5 pagina’s extra:   € 135,00 extra
tot 10 pagina’s extra:   € 295,00 extra
Meer dan 10 pagina's extra:   op aanvraag.
     

Deze prijzen zijn exclusief BTW. Wij rekenen voor het schrijven de webteksten en de bijbehorende fotografie € 0,25 reiskosten per gereden kilometer berekend. Voor opdrachten binnen een straal van 15 km rondom Elst GLD berekenen wij geen reiskosten.

TERUG